نرم افزار بارکد خوان فروشگاهی برای کامپیوتر چیست؟
نرم افزار بارکدخوان فروشگاهی برای کامپیوتر یکی از اصلی ترین زیر سیستم های مکانیزه فروش است که با استفاده از امکانات این سیستم می توان فروش و موجودی های فروشگاه را مدیریت نمود.
به عنوان صاحب یک کسب و کار می توانید بارکدخوان فروشگاهی خود را با تنظیمات نرم افزار حسابداری یکپارچه کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.
در فروشگاه مکانیزه شده به تجهیزات تمامی محصولات دارای لیبل بارکد بوده و برای تسریع در فروش و همچنین بالا رفتن دقت در محاسبه و ایجاد گزارش های منظم و دوره ای از بارکدخوان استفاده می کنند که سیستم نرم افزار حسابداری نیز به آنها متصل است.
در سیستم های نرم افزاری با امکان اتصال به بارکدخوان های فروشگاهی این امکان میسر می شود.
در زمان فروش و صدور فاکتور فروش محصولات با استفاده از این دستگاه و با فشردن یک دکمه و یا یک کلیک نمایش قیمت، نام محصول در فاکتورها به صورت خودکار وارد می شود.
این امکان در نرم افزار بارکد خوان فروشگاهی باعث می شود با کم ترین دخالت انسانی و وجود هر گونه اشتباه سیستمی، فاکتور های فروش دقیقی برای مشتریان صادر شود.
باعث می شود با کم ترین دخالت انسانی و وجود هر گونه اشتباه سیستمی، فاکتور های فروش دقیقی برای مشتریان صادر شود.
امروزه در حوزه حسابداری ونرم افزارهای مالی، نرم افزار های متفاوت و متنوعی موجود است که با توجه به صنف مورد نظر یک سیستم نرم افزاری معتبر تهیه می شود
یکی ازروش های شاخت این سیستم نرم افزاری با توجه به کسب و کار شما مشخص می شود.
به طور مثال در رستوران ها و مراکز تهیه غذا و یا کافی شاپ ها بیشتر از نرم افزار های حسابداری در این صنف استفاه می شود.
یکی دیگر از نرم افزار های مالی و حسابداری که برای کلیه اصناف کاربرد دارد، نرم افزار فروشگاهی دشت همکاران سیستم است که در کلیه اصناف مختلف ارائه خدمات انجام می دهد.

نرم افزار بارکد خوان فروشگاهی
اتصال نرم افزار به بارکد خوان برای کامپیوتر چگونه عمل می کند؟
سیستم های نرم افزاری و حسابداری با ویژگی تعریف بارکد و چاپ بارکد مربوطه این امکان را فراهم می کند که بر روی تمامی اقلام مصرفی قیمت و نام کالا با بارکد مربوطه مشخص باشد.
اگر یک محصول بارکد نداشته باشد با استفاده از یک سیستم نرم افزار حسابداری بارکد تعریف شده در نرم افزار درلیبل پرینتر به چاپ می رسد.
اتصال نرم افزار به بارکد خوان روش ساده و در دسترسی دارد که با توجه به انواع بارکدخوان ها از نوع بی سیم و یا همراه با کابل متفاوت است.
و این لیبل بر روی سیستم قرار گرفته که در هنگام ایجاد فاکتور فروش و خرید با استفاده از این لیبل ها و استفاده از دستگاه بارکدخوان، بارکد محصول مربوطه در نرم افزار حسابداری ایجاد می شود که نام محصول و بارکد مربوطه در نرم افزار قرار می گیرد.
نحوه کار با بارکدخوان فروشگاهی
بارکدخوان فروشگاهی دارای اشعه قرمز مخصوص به خود است که با تابیده شدن این اشعه قرمز رنگ بارکدخوان کار خود را شروع می کند.
سنسوری که در دستگاه بارکدخوان قرار دارد انعکاس لازم از نور تابیده شده از روشنایی را دریافت نموده و با یک ولتاژ خاص یک سیگنال آنالوگ را ایجاد می کند.
مبدل که در این دستگاه موجود است سیگنال آنالوگ تولید شده را برای رمز گشایی به سیگنال دیجیتال تبدیل می کند.
سیگنال دیجیتال توسط رمز گشا بررسی و تحلیل می شود و فرآیند تایید آن صورت می گیرد.
قابل درک بودن رمز تایید می شود و به کدهای اسکی تبدیل خواهد شد.
سپس این کد ها به شکل استاندارد تبدیل می شود و به دستگاه بارکدخوان ارسال خواهد شد.

نحوه کار با بارکدخوان فروشگاهی
نصب بارکد فروشگاهی چگونه انجام می شود؟
در سراسر دنیا امروزه در هر فروشگاه زنجیره ای دستگاه های بارکدخوان در سمت صندوقدار فروشگاه به خوبی در معرض دید است.
در گذشته کسانی که در فروشگاه ها فعالیت می کردند با استفاده از ابزارهای سنتی مثل ماشین حساب و … محاسبات اجناس خریداری شده را انجام می دادند.
همین موضوع باعث اتلاف وقت خیلی از صاحبان کسب و کار خواهد شد.
تا آنجا که امکان ایجاد خطا در هنگام فروش برای مشتریان وجود داشت.
این موضوع باعث اتلاف وقت و اشتباهات پی در پی در فروش می شد.
اما امروزه با وجود دستگاه های بارکدخوان و صندوق های مکانیزه فروشگاهی اوضاع بسیار متفاوت شده است.
به طور کلی وظیفه این دستگاه ها پردازش کردن و خطوط بارکد بر روی محصولات مختلف است.
پس با توجه به این ویژگی یکی دیگر از امکانات دستگاه های بارکدخوان علاوه بر استفاده در سمت صندوق فروشگاه ها، استفاده از این دستگاه برای به دست آوردن موجودی کالاهای انبار است.
نحوه راه اندازی دستگاه بارکدخوان کار پیچیده ای نیست، برای این کار نیاز به یک سیستم سخت افزاری مثل لپ تاب، کامپیوتر و یا صندوق فروشگاهی هست که نرم افزار حسابداری بر روی آن نصب شده است و اطلاعات بارکد اقلام بر روی نرم افزار تعریف می شود.
سپس بارکدخوان به سخت افزار به دو روش با سیم و یا به صورت وایرلس متصل می شود.
اتصال و راه اندازی اسکنر بارکد ( از طریق سیم )
تمام بارکدخوان ها از طریق یک کابل برق به منبع انرژی، و از طریق دیگر و از دو یا چند کابل دیگر به سیستم کامپیوتر متصل می شوند.
بعد از باز کردن جعبه بارکدخوان، ابتدا از سالم بودن کلیه وسایل و قطعات درون آن اطمینان پیدا کرده و سپس کابل برق دستگاه را به یکی از یو اس بی های کامپیوتر های خود متصل کنید.

اتصال و راه اندازی اسکنر بارکد ( از طریق سیم )
نحوه ی راه اندازی دستگاه بارکد خوان های به صورت بیسیم ( وایرلس )
بسیاری از بارکدخوان های جدیدی که امروزه وارد بازار میشوند، از قابلیت وایرلس هم پشتیبانی میکنند.
بارکدخوان های بیسیم به دو قسمت تفنگی و پایه تقسیم میشوند، که قسمت پایه به کامپیوتر متصل شده و تنفگی به صورت فناوری بیسیم به پایه متصل میگردد.
از این رو میتوان بارکدخوان را به صورت آزادانه در قسمت های مختلف جابهجا کرد.
نصب دستگاه بارکد خوان روی کامپیوتر : بسیاری از بارکدخوان های جدیدی که امروزه وارد بازار میشوند، از قابلیت وایرلس هم پشتیبانی میکنند.
بارکدخوان های بیسیم به دو قسمت تفنگی و پایه تقسیم میشوند، که قسمت پایه به کامپیوتر متصل شده و تنفگی به صورت فناوری بیسیم به پایه متصل میگردد.
از این رو میتوان بارکدخوان را به صورت آزادانه در قسمت های مختلف جابهجا کرد.

نحوه ی راه اندازی دستگاه بارکد خوان های به صورت بیسیم ( وایرلس )